Cursos i tallers familiars


Utilitzant la veu, la música, el cos i altres tècniques d'expressió, amb tallers puntuals o cursos trimestrals, ofereixo eines que ens permetin comunicar-nos i expressar les nostres emocions d'una manera lliure i tranquil·la.

Amb l'objectiu de viure experiències enriquidores en família, convertir-nos en part activa de l'espectacle de la vida i aprendre junts a expressar-nos lliurement.

----------------------------------------------------

TALLERS: Puntuals
CURSOS: Trimestrals

----------------------------------------------------

 TALLER+MINIESPECTACLE

Adreçat tant a nadons com a infants, us proposo fer un taller complementari als miniespetacles i sessions de contes.

Els infants acompanyats del seu adult de referència, s'enduran un trosset del conte explicat i eines per a seguir creant històries!

+info TALLER/CURS DE VEU I CANÇONS 
 -PER A EMBARASSADES
 -FAMÍLIES AMB NADONS

Taller vivencial per experimentar amb la nostra veu i la respiració, mentre recordem cançons que ens connectaran amb els nostres infantons.

Perquè quan estem esperant un fill, de cop comencem a taral·lejar cançons que ni tant sols recordàvem que sabíem. Ens invadeixen les ganes de cantar al nostre infantó mentre acaronem la nostra pell, i apareix la necessitat de tenir un repertori de cançonetes per quan sigui l'hora de bressolar-lo, consolar-lo, canviar-lo o simplement vulguem jugar...
+info


 

TALLER DE KAMISHIBAI
El teatret de paper, les portes d'un nou univers imaginari

Un espai de descoberta i creació per a famílies, adults o infants.
Conèixer i jugar amb el Kamishibai permetrà obrir les portes a una altra manera d'experimentar amb la lectura, l'expressió escrita, el dibuix i l'art de la comunicació.
El resultat serà sorprenent i únic!

+info