Veu i cançons per a embarassades

I famílies amb nadons (0-6 mesos)


Taller vivencial per experimentar amb la nostra veu i la respiració. Recordarem i aprendrem cançons que ens connectaran amb els nostres infants. Aprendrem i compartirem idees i tècniques per establir vincles a través de la veu, la cançó i el joc.       

Ofereixo 2 tallers:

EMBARASSADES (amb acompanyant)
Dones embarassades (amb acompanyant) que vulguin començar a fer vibrar la música dins seu, per començar a teixir un vincle sonor amb el seu infantó.

MARES/PARES 
Adreçat sobretot a mares recent estrenades que en aquest taller trobaran un espai on agafar aire i omplir-se d'eines musicals per compartir amb els seus nadons.
Aquest taller l'ofereixo sense bebés o amb bebés, però de forma igualitària per tot el grup, ja que segons la modalitat varia el funcionament.


Durada: 
Taller 60min - o bé - Curs 4sessions

Participants: 
Màxim 12-mínim 6

Per què?
Perquè quan estem esperant un fill, de cop comencem a taral·lejar cançons que ni tant sols recordàvem que sabíem. Ens invadeixen les ganes de cantar al nostre infantó mentre acaronem la nostra pell, i apareix la necessitat de tenir un repertori de cançonetes per quan sigui l'hora de bressolar-lo, consolar-lo, canviar-lo o simplement vulguem jugar...

Però com es feia per cantar? El dia a dia ens ha dut lluny de la música més pura, la que surt de la nostra veu i que ens uneix amb un fil de melodia a les emocions més íntimes.


Article: El perquè de tot plegat


Tarifes:

Ofereixo diverses tarifes


  • Amb inscripció de pagament: Tarifa a acordar amb l'entitat organitzadora, a pagar amb les inscripcions dels participants. 
         (Recomanat: Taller 15€, curs de 4 sessions 40€)
  •  Preu complet (grups màxims de 16 adults)  Taller: 200€+iva/ Curs: 480€+iva